Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΜΥΘΩΔΙΑ – Το πόρισμα του Αόρατου

Μετά από πολλές ώρες αφιερωμένες πάνω στο θέμα της Μυθωδίας του Βαγγέλη Παπαθανασίου, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει κάτι.
Θα προσπαθήσω να δώσω τη δική μου ερμηνεία για το θέμα.

Σίγουρα έγινε μια <<συναυλία>> το  2001 στο Ναό του Ολυμπίου Διός. Σίγουρα από την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι και την ακριβή ώρα, που θα παιζόταν το κάθε τμήμα της «Μυθωδίας», σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε πλήρως από τη NASA. Σίγουρα αυτή η <<συναυλία>> γινόταν με απευθείας αποστολή  εικόνας και ήχου στον  ‘Αρη. Σίγουρα συνόδευσαν την αποστολή της NASA «Mars Odyssey Mission» προς τον 

πλανήτη Άρη οι ήχοι και η εικόνες από την <<συναυλία>>. Σίγουρα εκείνες ακριβώς τις ώρες, η αποστολή έμπαινε στην πιο κρίσιμη φάση της: της προσέγγισης του διαστημοπλοίου σε κατάλληλο επίπεδο, ώστε να προετοιμαστεί για είσοδο σε τροχιά γύρω απ` τον κόκκινο πλανήτη. Σίγουρα 28 Ιουνίου 2001 που δόθηκε αυτή η <<συναυλία >> υπήρχε σύνοδο του πλανήτη ‘Aρη με το Ναό του Ολυμπίου Διός. Και τέλος Σίγουρα υπάρχουν στίχοι.

Για την ιστορία αναφέρω πως παρά του ότι ο ‘Αρης είναι ο πλανήτης που έχει "εξαφανίσει" τις περισσότερες διαστημοσυσκευές που στάλθηκαν προς αυτόν: σχεδόν 1 στις 3 αποστολές κατέληξαν σε αποτυχία, κάτι που κάνει κάθε αποστολή στον Άρη, τουλάχιστον μέχρι την άφιξή της, πηγή αγωνίας για τους επιστήμονες, που αστειευόμενοι μιλούν για την «κατάρα του Άρη», η συγκεκριμένη αποστολή Mars Odyssey όχι μόνο ήταν επιτυχημένη αλλά από 15 Δεκεμβρίου 2010 έσπασε το ρεκόρ για μακροβιότερο διαστημόπλοιο στον Άρη, με 3.340 ημέρες λειτουργίας του, διεκδικώντας τον τίτλο από την NASA, Mars Global Surveyor. Σήμερα κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο-επιζών συνεχώς ενεργό διαστημικό σκάφος σε τροχιά γύρω από ένα πλανήτη εκτός από τη Γη. Η Αποστολή συνεχίζεται ακόμα και τώρα που γράφω το κείμενο, 12 χρόνια μετά ! Και από ότι λένε η επιστήμονες θα συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το 2016. Το Mars Odyssey ξεκίνησε στις 7 Απριλίου 2001 και έφθασε στον Άρη στις 24 Οκτωβρίου 2001.

Στο θέμα μας τώρα, όλα αυτά τα σίγουρα πιο πάνω έχουν και τα γιατί. Εδω είναι που πρέπει να ανοίξετε το μυαλό για να μπορέσει να κατανοήσει πράγματα που απορρίπτουν η μέχρι τώρα γνώσεις ίσως και η λογική σας. Εσύ που διαβάζεις να ξέρεις πως δεν ξέρεις τα πάντα, μην απορρίπτεις, κράτα και συνέχισε την ερεύνα σου. Τίποτα δεν γίνετε τυχαία…

Λοιπόν, η NASA δεν ξόδεψε τελικά τα εκατομμύρια της από ότι φαίνεται τσάμπα, η αποστολή πέτυχε, είναι η πιο επιτυχημένη αποστολή που έγινε ποτέ  και συνεχίζει και αυτό οφείλετε 100% στην <<συναυλία>> το 2001. Δεν είναι <<συναυλία>> και είναι μια ικεσία προς τον Δία, μια δέηση για να πάνε όλα καλά. Μια αναγνώριση της ύπαρξης κάποιον ανωτέρων πλασμάτων που επεμβαίνουν για να υπάρχουν ισορροπίες. Για αυτόν τον λόγο η NASA έκανε αυτή την τελετή στον Ναό του Δία, στην Ελλάδα, με Έλληνα συνθέτη, με Ελληνικούς στίχους και προβάλλοντας εικόνες όπως (1) η προτομή του Δία, (2) της Ίσιδος, (3) του Ομήρου, (4) του Απόλλωνα, (5) εικόνες τις μινωικής Κρήτης, (6) του Αγαμέμνονα κλπ για να τιμήσει των πατέρα των <<Θεών>> Δια και να βοηθήσει σε μια επιτυχημένη αποστολή. Αυτό από μόνο του δίνει της απαντήσεις για της μέχρι τότε αρκετές αποτυχίες που είχαν η επιστήμονες και έλεγαν για την <<κατάρα του ‘Αρη>>

Τώρα έχουν έρθει σε επαφή, έχουν κάποιου είδους επικοινωνία η κύριοι της NASA με τους <<θεούς>> αυτό είναι άλλο θέμα που θα αναφέρω κάποια άλλη στιγμή.
Όπως σε κάποια άλλη στιγμή θα αναφερθώ και στο <<δωδεκάθεο>> γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι ο Δίας είναι ένας τύπος σε μια καρέκλα που πετάει κεραυνούς. Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλοι μου.
Το Γιατί ΜΟΝΟ Ελλάδα σε στίχους, μέρος, σύνθεση, εικόνες λυπάμαι αλλά και σε αυτό κάποια άλλη στιγμή θα αναφερθώ.
Αν αυτά τα θεωρείτε παραμύθια είναι δικαίωμα σας και καλό θα ήταν να μην επισκέπτεστε  την σελίδα γιατί με παραμύθια για εσάς ασχολείται.
Η Τελετή 21 Ιουνίου 2001 έγινε, η Μυδωδία (ωδή προς τον Δία) έγινε.  Στη NASA δεν είναι τόσο αφελείς και δεν χρηματοδότησαν για πλάκα με εκατομμύρια αυτή την τελετή για παραμυθάκια του Δια και του Ποσειδώνα. Ούτε για πλάκα έγινε στο Ναό του Δία και στην Ελλάδα, γιατί δεν το έκαναν Αμερική ; κάποιο λόγο θα είχαν.

Αυτή είναι η άποψη του Αόρατου για το θέμα της Μυθωδίας και λογικά αν έχετε παρακολουθήσει όλα τα σχετικά άρθρα δεν πρέπει να διαφέρουν και πολύ η απόψεις μας. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Η έρευνα συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου