Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Agenda 21 (τι είναι στο ανεπίσημο)

Το επίσημο κείμενο της Ατζέντας 21 αν το διαβάσει κανείς, τα βρίσκει όλα όμορφα και καλά. Τι κρύβετε όμως πίσω από αυτό το καλογραμμένο πρόγραμμα για το καλό του περιβάλλοντος ;
Πρώτος και βασικός στόχος είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού
Εκεί στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) κρίνουν πως ο πλανήτης δεν μπορεί να φιλοξενήσει 6-7 δις πληθυσμού διότι καταστρέφετε το περιβάλλον. Στόχος λοιπόν είναι μέσα από οποιονδήποτε τρόπο η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι βασικοί τρόποι που προσπαθούν να το πετύχουν είναι : πόλεμοι, εμβολιασμοί, πανδημίες, ψεκάσματα, διατροφή, νερό.

Στόχος δεύτερος : Συγκέντρωση πληθυσμών
Βασικός πυλώνας για να επιτευχτεί αυτό είναι η μη ιδιωτική περιουσία (σπίτια-οικόπεδα-αυτοκίνητα) Σχεδόν το σύνολο της εκμεταλλεύσιμης γης θα περάσει στην ιδιοκτησία του Ο.Η.Ε. Όσο λιγότεροι με δική τους ακίνητη περιουσία, τόσο καλύτερα για το πρόγραμμα τους που εμπεριέχει οικολογικές πόλης και συγκέντρωση πληθυσμού μέσα σε αυτές. Απόλυτος έλεγχος του ανθρώπου εκεί μέσα πλέον.
"Οικολογική κάθετη πόλη στην Κίνα" και το όνομα αυτής Sky City
Masdar City
Στόχος τρίτος Ο Απόλυτος έλεγχος
Σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού να ζει μέσα σε οικολογικές πόλης, οπού σχεδόν όλοι θα δουλεύουν υπάλληλοι σε καμιά δεκαριά πολυεθνικές και υπάλληλοι του κράτους, με ελεγχόμενη καλλιέργεια, ελεγχόμενο χρήμα, ελεγχόμενο το κάθε σου βήμα, χωρίς περιουσία, χωρίς επιχειρηματικότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ένα ελεγχόμενο ρομποτάκι που θα ξυπνάει να πηγαίνει στη δουλειά που το έχουν βάλει, θα τρώει το φαί που του έχουν δώσει, θα ψυχαγωγείτε όπως του έχουν πει, θα αναπαράγετε με τα στάνταρ που προβλέπονται.

Φυσικά και τότε είναι η εποχή που θα πρέπει υποχρεωτικά να έχεις το τσιπάκι στο χέρι η στο μέτωπο. Αυτό είναι άλλο θέμα.

Αυτά είναι η ουσία και το παγκόσμιο πρόγραμμα του ΟΗΕ Agenda 21 που υπογράφτηκε το 1992 και μέχρι και σήμερα το έχουν εμπλουτίσει με κάποιες ακόμα συναντήσεις. Οι τελευταία έγινε το 2012.

Υπάρχουν κάποια σχετικά με το θέμα βίντεο εδώ, αλλά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα μπαίνουν σχετικές αναρτήσεις για την Agenda 21 που είναι το σύνταγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου