Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μην σας απασχολεί το αν πατήσαμε. Δεδομένο είναι πως πατήσαμε.


Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί όλοι έχουν γίνει γνώστες των πάντων βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ, διαβάζοντας δεξιά αριστερά 3-4-5 άρθρα αμφιβόλου προελεύσεως και αμέσως τα έμαθαν όλα.

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν πάτησε ποτέ ο άνθρωπος στην Σελήνη,  καλοπροαίρετα πιστεύω πως μιλάνε μόνο για την αποστολή Apollo 11 που ήταν και η πρώτη. Αν και με αρκετούς ανθρώπους που έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν ιδέα ότι έχουν γίνει και άλλες αποστολές. Καλό θα ήταν εκεί που συζητάτε με τους υποστηρικτές της θεωρίας του δεν πατήσαμε, να τους κάνετε μια απλή ερώτηση αν έχουμε ξαναπάει η πόσες φορές έχουμε πάει, να δούμε τι θα σας πουν.
Για να τελειώνουμε με το θέμα, δεν έχω λόγο να πιστεύω πως δεν πήγαν και το σκηνοθέτησαν όλο αυτό, πιο το κέρδος τους ; πιο το όφελος τους ; Κύριοι, έχουν γίνει από το 1969 μέχρι το 1972, σε διάρκεια τριών ετών, έξι επανδρωμένες προσεδαφίσεις στην Σελήνη και της αναφέρω :
Apollo 11 / Ιούλιος 1969
Apollo 12 / Νοέμβριος 1969
Apollo 14 / Ιανουάριος 1971
Apollo 15 / Ιούλιος 1971
Apollo 16 / Απρίλιος 1972
Apollo 17 / Δεκέμβριος 1972
Για ποιο λόγο λοιπόν να έχουν σκηνοθετήσει την αποστολή στο Apollo 11 ; Άλλωστε τέσσερις μήνες μετά ξαναπήγαν. Βρείτε και πέστε μου έναν πιστικό λόγο για την σκηνοθεσία που ισχυρίζεστε στο Apollo 11 και δεν έχω πρόβλημα να την αποδεχτό. Για να σας το θέσω και αλλιώς, άντε και πες ότι σκηνοθέτησαν στο Apollo 11 και δεν πήγαν (που το ξαναγράφω δεν το πιστεύω) στο Apollo 12 τέσσερις μήνες μετά, ξανασκηνοθέτησαν ;;; Δεν πήγαν μετά από δέκα χρόνια για να σκεφτεί κάποιος ότι το έκαναν στο Apollo 11 για να το παίξουν πρώτη κλπ, μετά από τέσσερις μήνες το έκαναν και σε διάστημα τριών ετών ακόμα πέντε (σύνολο έξι) Έκτος αν πιστεύετε ότι δεν πήγαν ποτέ και κάνανε έξι φορές σκηνοθεσία !!!! αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, πάσο, δεν έχω λόγια για εσάς.

Το θέμα εδώ δεν είναι αν έχουμε πάει στην Σελήνη. Αυτό είναι γνωστό και δεδομένο, έχουμε πάει, το θέμα είναι τι βρήκαν ; τι έφεραν ; τι ανάλυσαν ; τι ανακάλυψαν ; γιατί σαράντα χρόνια δεν έχουν ξαναπάει ; τι γίνετε στην πίσω μεριά της Σελήνης ; είναι δορυφόρος ; αυτές και άλλες ερωτήσεις πρέπει να σας απασχολούν και η απαντήσεις που δίνουν, αν δίνουν, δεν πείθουν.

Αυτά προς το παρών και θα επανέλθω σύντομα στο θέμα της Σελήνης γιατί είναι ένα βασικό κομμάτι στο πάζλ της έρευνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου